Gathering Gank Bontot

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Gathering Gank Bontot

Post by koplok on Tue Oct 19, 2010 8:34 pm

First topic message reminder :

Mumpung msh aya di karawang yeuh, nu arek ngal0ngok budak ngaing mah hayu akh diatur2 jadwal na, da bulan november mah aya schedule blk k semarang uy .. Laughing
Salam Gank Bontot
http://gankbontot.indonesianforum.net
avatar
koplok
Admin
Admin

Jumlah posting : 167
Points : 217
Reputation : 9
Join date : 2010-10-15
Age : 18
Lokasi : Watcher

http://gankbontot.indonesianforum.net

Back to top Go down


Re: Gathering Gank Bontot

Post by koplok on Tue Oct 26, 2010 9:28 pm

Anying legeg b0ga jadwal diurut sagala, gakgakgak.. Okelah ke ek ngahubungi c bep titah mawa b0ntot sakeur oleh2 na .. Omat euy ulah waka sare siah -babuk-

koplok
Admin
Admin

Jumlah posting : 167
Join date : 2010-10-15

http://gankbontot.indonesianforum.net

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by bep on Wed Oct 27, 2010 8:45 pm

minggu urang bisa ngan beu2rangan plokkkkkkkk What a Face

bep
Banned
Banned

Jumlah posting : 16
Join date : 2010-10-22

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by koplok on Wed Oct 27, 2010 10:11 pm

Mangkat beurang ta kmh bisana bep? Apa ek p0e sabtu wae ktu jam 15.00 pas blk gawe, da c argo hyng milu cnah

koplok
Admin
Admin

Jumlah posting : 167
Join date : 2010-10-15

http://gankbontot.indonesianforum.net

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by hileud on Sun Oct 31, 2010 6:24 pm

koplok wrote:Anying legeg b0ga jadwal diurut sagala, gakgakgak.. Okelah ke ek ngahubungi c bep titah mawa b0ntot sakeur oleh2 na .. Omat euy ulah waka sare siah -babuk-

ahahahaha,yaeyalah diurut ge kudu dijadwal plok, bisi paregat urat na ai unggal poe diurut wae Evil or Very Mad
duh ol make pc tegep euy, hp dijadikeun modem, pulsa meunang nyasar tea ka 3, lsg daftar unlimited
wakakakakakak Twisted Evil

asa ngidam bontot euy uing lol!

hileud
Junker
Junker

Jumlah posting : 62
Join date : 2010-10-23

http://hileud.co.cc

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by koplok on Sun Oct 31, 2010 6:32 pm

Tah leud mumpung hape dijadikeun m0dem euy, ath dunludkeun JAF FILE jeung N0kia Pc suite keur N0kia 3110c sakalian jeung firmware nu pang update na nu v.7.1 mun teu salah mah, huikz da meh titah brosingan dui euy

koplok
Admin
Admin

Jumlah posting : 167
Join date : 2010-10-15

http://gankbontot.indonesianforum.net

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by Hydeist on Sun Oct 31, 2010 9:46 pm

Wakakakakakak hayuu atuuh deug iraha
avatar
Hydeist
Modifier
Modifier

Jumlah posting : 12
Points : 12
Reputation : 0
Join date : 2010-10-17

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by koplok on Mon Nov 01, 2010 5:23 am

Hok nte bsa na iraha, dik?
avatar
koplok
Admin
Admin

Jumlah posting : 167
Points : 217
Reputation : 9
Join date : 2010-10-15
Age : 18
Lokasi : Watcher

http://gankbontot.indonesianforum.net

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by bep on Wed Nov 03, 2010 6:54 pm

Stanby menunggu info What a Face
avatar
bep
Banned
Banned

Jumlah posting : 16
Points : 18
Reputation : 0
Join date : 2010-10-22
Age : 37
Lokasi : KARAWANG

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by hileud on Thu Nov 04, 2010 12:26 am

koplok wrote:Tah leud mumpung hape dijadikeun m0dem euy, ath dunludkeun JAF FILE jeung N0kia Pc suite keur N0kia 3110c sakalian jeung firmware nu pang update na nu v.7.1 mun teu salah mah, huikz da meh titah brosingan dui euy

nying da hp uing te pan ngang gprs wungkul mang, donlot avast nu 50 mb ge geus olah, wkwkwkwk
modem uing euy rajet, anyar meuli lsg teu aya sinyal wae, toko mbung ngomean, t*i pisan toko te.

_________________
Let's smoke before we die!
avatar
hileud
Junker
Junker

Jumlah posting : 62
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2010-10-23
Age : 27
Lokasi : Harddisk

http://hileud.co.cc

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by koplok on Thu Nov 04, 2010 11:45 am

Hahaha aya file na mah geus meunang yeuh, leud.. Kari c0past we k pc
avatar
koplok
Admin
Admin

Jumlah posting : 167
Points : 217
Reputation : 9
Join date : 2010-10-15
Age : 18
Lokasi : Watcher

http://gankbontot.indonesianforum.net

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by hileud on Thu Nov 04, 2010 5:39 pm

koplok wrote:Hahaha aya file na mah geus meunang yeuh, leud.. Kari c0past we k pc
hahaha alus alus cheers
betewe iraha ieu te ek aya gath te?
uing geus bisa leumpang yeuh bounce bounce bounce bounce bounce bounce affraid

_________________
Let's smoke before we die!
avatar
hileud
Junker
Junker

Jumlah posting : 62
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2010-10-23
Age : 27
Lokasi : Harddisk

http://hileud.co.cc

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by koplok on Fri Nov 05, 2010 12:56 am

Teu apal, leud.. Da brdak can aya nu kunfirmasi iraha2 na mah, jgana akhr taun atwa taun baru meureun? Nya tempo kmh sik0n we lah.. Hahaha sukur ath ai gs bs leumpang mah, eta nitip rangda euy ulah diintipan euy
avatar
koplok
Admin
Admin

Jumlah posting : 167
Points : 217
Reputation : 9
Join date : 2010-10-15
Age : 18
Lokasi : Watcher

http://gankbontot.indonesianforum.net

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by hileud on Fri Nov 12, 2010 11:23 am

koplok wrote:Teu apal, leud.. Da brdak can aya nu kunfirmasi iraha2 na mah, jgana akhr taun atwa taun baru meureun? Nya tempo kmh sik0n we lah.. Hahaha sukur ath ai gs bs leumpang mah, eta nitip rangda euy ulah diintipan euy

oke lah diantosin plok inpo na, poko na ma sms weh nya Razz
rangda na geus dipecat deui plok, teu bisaeun gawe akh flower flower
aya aturan pembantu te sare beurang2, padahal magrib na geus meluncur ka kamara hadahh parah plok pokona ma
wkwkwkkw

_________________
Let's smoke before we die!
avatar
hileud
Junker
Junker

Jumlah posting : 62
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2010-10-23
Age : 27
Lokasi : Harddisk

http://hileud.co.cc

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by koplok on Sat Nov 13, 2010 10:33 am

Bwakakak matak t0ng ngaharep ai rangda geulis bsa digawe mah, leud.. Bisana ngan ukur nyipat jeung nyipit we gakgakgak
avatar
koplok
Admin
Admin

Jumlah posting : 167
Points : 217
Reputation : 9
Join date : 2010-10-15
Age : 18
Lokasi : Watcher

http://gankbontot.indonesianforum.net

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by hileud on Tue Dec 07, 2010 1:46 am

koplok wrote:Bwakakak matak t0ng ngaharep ai rangda geulis bsa digawe mah, leud.. Bisana ngan ukur nyipat jeung nyipit we gakgakgak
muhun plok, nyipat nyipit, nyumput trus nyepong Razz Razz Razz Razz Razz Razz
kwakakakakaka

btw naha ieu sepi wae?
pasti rame na di mobile wae da?
huh aing mah, uing ek mangkal na didieu wae ah, da geus aya modem deui, jd bisa ol dinu pc flower flower

_________________
Let's smoke before we die!
avatar
hileud
Junker
Junker

Jumlah posting : 62
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2010-10-23
Age : 27
Lokasi : Harddisk

http://hileud.co.cc

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by koplok on Tue Dec 07, 2010 7:52 am

Hiji deui leud, nyeprot wakakak.. Teuing ath da sepi teh meureun keur saribuk, hoream ol k cwap teh.. Najan hampang tp eusi na jalma palinter kabeh, rumasa ngaing mah jalma bodo jeung blegug mendg ngajedog diimah sorangan we.. Padu arek ngabacot na0n oge euweuh nu ngalarang gakgakgak:lol!:
avatar
koplok
Admin
Admin

Jumlah posting : 167
Points : 217
Reputation : 9
Join date : 2010-10-15
Age : 18
Lokasi : Watcher

http://gankbontot.indonesianforum.net

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by hileud on Wed Dec 08, 2010 1:53 am

koplok wrote:Hiji deui leud, nyeprot wakakak.. Teuing ath da sepi teh meureun keur saribuk, hoream ol k cwap teh.. Najan hampang tp eusi na jalma palinter kabeh, rumasa ngaing mah jalma bodo jeung blegug mendg ngajedog diimah sorangan we.. Padu arek ngabacot na0n oge euweuh nu ngalarang gakgakgak:lol!:

nyemprot meureun, eta ma otomatis plok
wakakakakak

heu euh plok ngaing ge geus tara ol di cwap deui, teuing hawa na te geus hareudang euy cwap te,
euweuh rule cigana ma, tp mun ngabantah dibanned Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

_________________
Let's smoke before we die!
avatar
hileud
Junker
Junker

Jumlah posting : 62
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2010-10-23
Age : 27
Lokasi : Harddisk

http://hileud.co.cc

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by koplok on Wed Dec 08, 2010 5:56 pm

Tah eta, cikeneh beurang ngshare app jeung PC oge kuatan hare2 we.. Akh teu ambil pusing ngaing mah, leud.. Cwap keudeung deui oge rubuh mun ktu wae mah gakgakgak
avatar
koplok
Admin
Admin

Jumlah posting : 167
Points : 217
Reputation : 9
Join date : 2010-10-15
Age : 18
Lokasi : Watcher

http://gankbontot.indonesianforum.net

Back to top Go down

Re: Gathering Gank Bontot

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum